BA De Beemden

OV3 | basis horeca

Is deze richting iets voor jou? Lessentabel Nieuws

Onze leerlingen leren brede basistechnieken ter voorbereiding van volgende opleidingen in de kwalificatiefase:

  • Keukenmedewerker
  • Medewerker (banket)bakkerij
  • Medewerker fastfood
  • Medewerker slagerij
  • Medewerker spoelkeuken

In deze opleiding leert men onder begeleiding:

  • voorbereidende werkzaamheden en basisbereidingen uitvoeren in de keukeneenvoudige warme en koude gerechten klaar te maken
  • de vaat doen en het schoonmaken van oppervlakken, ruimtes en sanitair
  • de zorg voor wasgoed
  • rekening houdend met de regelgeving in verband met hygiëne, (voedsel)veiligheid, milieu, kwaliteit en welzijn.

Onze leerlingen kunnen op onze school in de kwalificatiefase kiezen voor de richting keukenmedewerker.

Basis horeca

Vak Uur
ASV 10
BGV 17
LBV 2
LO 3

Gerelateerd nieuws

Nieuws
BA De Beemden
feb. 11, 2024
De Beemden ontwikkelt innoverende applicatie voor leerlingen-fietsenmaker: “Afhankelijkheid van leerkracht verkleint”
Activiteit
BA De Beemden
sep. 27, 2023
Welkom op ons mosselfeest...